Τα μέχρι στιγμής στοιχεία και οι πληροφορίες που έρχονται συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο αγώνας της Κυριακής του ΗΡΑΚΛΗ θα γίνει στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου και προφανώς η αστυνομία κατά τη προσφιλή της τακτική θα απαγορέψει τη μετακίνηση των οπαδών μας στο συγκεκριμένο γήπεδο. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, καμία πρωτοτυπία, καμία φαντασία, καμία αλλαγή τόσο από την αστυνομία όσο και από την έπο της εξυγίανσης.

Εμείς όμως δε θα τους ακολουθήσουμε όλους αυτούς στον κατήφορο της επανάληψης και θα πρωτοτυπήσουμε. Δεν θα καλέσουμε τον κόσμο στο γήπεδο, δεν θα προσπαθήσουμε να το προσεγγίσουμε καν. Θα κάνουμε κάτι που θέλαμε εδω και καιρό.

Η Αυτόνομη Θύρα 10 καλεί ΟΛΟ τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ καθώς και όλους τους κατοίκους της Χαλκιδικής τη Κυριακή 11/3 στις 13:00 στη πλατεία του Παλαιοχωρίου να διαδηλώσουμε ΟΛΟΙ μαζί ενάντια στην εξόρυξη χρυσού που λαμβάνει χώρα στο γειτονικό δάσος.

Η ζωή, τα νερά, τα δάση, ο αέρας καθώς και οι συνειδήσεις μας δεν εξαγοράζονται όσα εκατομμύρια και να σπαταλήσει ο ελληνικός χρυσός, όσες ομάδες και ΝΑ φτιάξει, όσους δημοσιογράφους και "επιστήμονες" βάλει στο pay roll για να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό στη διαδικασία της εξόρυξης. Ο λαός της βορείου Ελλάδος έχει εκφραστεί πολλές φορές ενάντια σε αυτή τη διαδικασία και θα το κάνει ακόμα μια τη Κυριακή και το μήνυμα θα είναι ένα και σαφές...

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

Κυριακη11/3 στις 13:00 στη πλατεία του Παλαιοχωρίου πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στο δάσος των σκουριών... ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

ΥΓ: Ενημερώνουμε του οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ οτι η πρόσβαση στο Παλαιοχώρι δεν μπορεί να εμποδιστεί σε καμία περίπτωση, καθώς υπάρχουν αμέτρητοι δρόμοι που οδηγούν στο χωριό.

ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Tα σχόλια στα άρθρα του σάιτ της Αυτόνομης είναι σε δοκιμαστικό στάδιο. Οτιδήποτε αφορά αγωνιστικά θέματα δε θα το κοινοποιούμε. Για να δημοσιευτούν τα σχόλια σας θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας μας. Αλλόθρησκοι μην μπείτε καν στον κόπο...

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ira-history

March 2018
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

photo gallery

ΗΡΑΚΛΗΣ-απελ 3-0 | (18/3/18)

/5
Βαθμολογία: /5 ( Ψήφοι)


Κύλιση στην Αρχή